Haberler   
  English   
  Kurdî   
  Ru.Haberler.Com - Последние новости
ПОИСК В НОВОСТЯХ:
  Главная страница 18/09/2024 04:45 
News  > 

Семнадцатилетняя девушка, вышедшая из дома, чтобы сделать искусственные ногти, пропала без вести уже 45 дней назад.

Семнадцатилетняя девушка, вышедшая из дома, чтобы сделать искусственные ногти, пропала без вести уже 45 дней назад.

12.09.2024 16:50

Из дома в Пендике примерно 45 дней назад ушла 17-летняя девушка, чтобы сделать искусственные ногти, и о ней больше нет никаких новостей. Обеспокоенная семья, обратившаяся в полицию с заявлением о пропаже, ожидает хороших новостей от своей дочери.

Пендиктен 45 gün önce evden çıkan 17 yaşındaki Айла Гурбанова'dan bir daha haber alınamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan aile, kızlarından umutlu bir haber bekliyor.

Айла Гурбанова, 29 Temmuz'da protez tırnak yaptırmak üzere evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Evden çıkarken annesiyle dolmuş durağında konuşan genç kız, o andan itibaren kayıplara karıştı. Anne Михриджемал Курт, Айла'nın telefonunun kapalı olduğunu ve ne akrabalarının ne de arkadaşlarının kızlarıyla iletişim kuramadığını belirtti. Aile, kızlarının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

КАЙИП КИЗИН АННЕСИ ÇАĞРИДА БУЛУНДУ

Annesiyle son konuşmasından sonra bir daha kızıyla iletişim kuramayan ve kızının telefonunun kapalı olduğunu belirten anne Михриджемал Курт, ne akrabalarının ne de kızının arkadaşlarının Айла ile o günden sonra iletişim kuramadıklarını söyledi. Aile, neredeyse 45 gündür kayıp olan kızlarından gelecek bir haberi bekliyor. Anne Михриджемал Курт, "Gören bilen varsa lütfen bizimle iletişime geçsin. Neredeyse 50 gün oldu haber alamıyorum. Sabah saatlerinde 10.30 gibi evden çıktı, Pendik'e protez tırnak yaptırmaya gitti, o günden beri daha da haber alamadık, kimse görmemiş. Kahvaltı yaptık, beraber oturduk 'Anne ben gideyim' dedi. En son aradığımda 'Anne ben dolmuş durağına doğru gidiyorum' dedi. Ben eczaneyle bakkala uğrayacaktım, 'Tamam ben uğrar alır gelirim' dedi. En son konuşmamız bu oldu. Telefonu daha sonra tamamen kapandı, bir daha ulaşamıyoruz. Önceden iki kere gitti, ikisinde de kendisi geldi, en fazla 2 gün kaldı. Arkadaşına gitmişti. Arkadaşıyla da konuşuyoruz 'Benle iletişime geçmedi' dedi. Kendi halinde bir kızdı. Gören bilen varsa arasın, kızımın bulunmasını istiyorum, yardımcı olun. Anneciğim beni görüyorsan eğer çık gel bak perişanım. Bildiğimiz herhangi bir düşmanımız da yok, eşim de zaten kendi halinde bir insan. Ben de evden çıkmıyorum. Artık kızımın hayatından şüpheleniyorum. Allah Нарин'и nur içinde yatırsın, yapanların elleri kırılsın, inşallah benim kızım da bir an önce bulunur. Gidebileceği her yere baktık sorduk, akrabalara da sorduk, kızım kimseyi de aramamış" ifadelerini kullandı.



 
Latest News

  • Леденящее кровь утверждение о взрыве вызывающих устройств в Ливане
  • Израиль провел кибератаку на вызывные устройства, используемые членами Хизбаллы в Ливане. В результате серии взрывов, продолжавшихся около 30 минут в Бейруте, погибли 9 человек, 2800 человек получили ранения. Предполагается, что Израильская разведывательная служба МОССАД разместила в батарейках вызывных устройств, используемых Хизбаллой, взрывчатку.
  • 18 minutes ago...

  • Как вызывающее устройство превратилось в бомбу? Вот самый мощный сценарий, связанный с кибератакой Израиля.
  • Профессор Мармарского университета, доктор Али Мурат Кырык, высказался о кибератаке Израиля в Ливане в интервью Haberler.com: "Взрывчатые вещества, размещенные внутри устройства, могут быть активированы с помощью дистанционных сигналов и взорваны одновременно. Маленькие, незаметные электронные устройства, такие как вызывные аппараты, обычно рассматриваются как обычные средства связи и могут остаться незамеченными при проверке безопасности".
  • 38 minutes ago...



 
 
Top News