Haberler   
  English   
  Kurdî   
  Ru.Haberler.Com - Последние новости
ПОИСК В НОВОСТЯХ:
  Главная страница 16/09/2024 14:05 
News  > 

Ответ на утверждения о том, что сотрудник, очищавший памятник Ататюрку, был уволен, дан президентом Узуном.

Ответ на утверждения о том, что сотрудник, очищавший памятник Ататюрку, был уволен, дан президентом Узуном.

05.09.2024 20:50

События в честь 105-летия Сивасского конгресса вызвали споры о способе очистки памятника Ататюрка перед мероприятиями. Мэр Сиваса Адем Узун ответил на заявления о увольнении уборщиков: увольнение персонала не рассматривается. Руководителю и директору службы уборки были прекращены административные обязанности, к которым относился указанный персонал.

Перед церемонією складання вінків, що передує святкуванню 105-ї річниці Сиваського конгресу, спосіб очищення бюста Ататюрка міськими службами викликав обурення в соціальних мережах. Сивасський мер Адем Узун, який пояснив причини звільнення працівника, який викликав обурення, заявив: "Адміністративні обов'язки керівника, до якого належить наш співробітник, та директора з питань прибирання було припинено. Ніколи не було жодної ситуації, коли будь-який з наших співробітників був звільнений з роботи".

У своєму заяві мер Узун сказав: "У зв'язку з зображенням, яке було знято на камеру під час робіт з очищення бюста Ататюрка на нашому історичному майдані перед святкуванням 105-ї річниці Сиваського конгресу, і подальшими публікаціями в соціальних мережах, було вирішено зробити таке заяву". Узун продовжив свою заяву таким чином:

"ДІЇ НАШОГО ПЕРСОНАЛУ БУЛИ НЕПРАВИЛЬНО ПОКАЗАНІ ЗМІ"

Перед церемонією складання вінків, яку ми щороку святкуємо з великим ентузіазмом, відповідна територія була ретельно очищена і підготовлена до церемонії. Однак за кілька хвилин до початку церемонії на верхній частині бюста Ататюрка з'явилася нова пляма, і дії працівника з прибирання, який швидко реагував на це, були неправильно показані в ЗМІ. Ми не можемо прийняти те, що робота нашого персоналу з очищення сприймається як неуважливість до шанованої пам'яті засновника нашої Республіки, Газі Мустафи Кемаль Паші.

"АДМІНІСТРАТИВНІ ОБОВ'ЯЗКИ ПРИПИНЕНО, ПЕРСОНАЛ НЕ ЗВІЛЬНЕНО"

З метою припинення поширення неправдивої інформації в соціальних мережах і надання вам правильної інформації з першого джерела, я хотів би зазначити, що адміністративні обов'язки керівника, до якого належить наш співробітник, та директора з питань прибирання було припинено. Ніколи не було жодної ситуації, коли будь-який з наших співробітників був звільнений з роботи. Так само відповідальний за питання прибирання заступник мера також взяв на себе відповідальність за цей інцидент, який призвів до неправильного розуміння, і подав заяву про звільнення з посади. Ми засуджуємо публікації і заяви, які мають на меті затінити високорівневі заходи, які були проведені цього року в нашому місті, де були закладені основи Республіки, і просимо вас не довіряти новинам, які були створені без нашого відома. Висловлюю повагу до вас, шановні представники ЗМІ та громадськості.



 
Latest News

  • После видеозаписей матери Юкселя Гюрана все задают один и тот же вопрос: Что знала Нарин?
  • Во время расследования убийства Нарин Гюран в Диярбакыре выяснилось, что несколько недель назад мать Юксель Гюран сказала в видео: "Пожалуйста, отпустите мою дочь, пожалуйста, отведите ее в угол. Пожалуйста, не показывайте моей дочери. Моя дочь знает, она не выдерживает". Видео, на котором Юксель Гюран плакала, вызвало широкий резонанс, и все, кто его видел, задались вопросом: "Что знала Нарин?"
  • 7 minutes ago...

  • 13-летний ученик напал на своих друзей с ружьем и ножом: 4 раненых.
  • В городе Челябинске в России 13-летний ученик напал на своих одноклассников в школе с молотком, ножом и пневматическим пистолетом. Атакующий перерезал горло одной из девочек и ранил как минимум четырех человек. Подозреваемый, который ранее опубликовал пост в социальных сетях, в котором критиковал Путина, начал атаку в школе и был задержан национальной гвардией. Четыре пострадавших были доставлены в больницу.
  • 8 minutes ago...



 
 
Top News