Haberler   
  English   
  Kurdî   
  Ru.Haberler.Com - Последние новости
ПОИСК В НОВОСТЯХ:
  Главная страница 07/09/2024 13:13 
News  > 

Новый приобретение Фенербахче Юссеф Эн-Несири прибыл в Стамбул! Вот первые кадры.

Новый приобретение Фенербахче Юссеф Эн-Несири прибыл в Стамбул! Вот первые кадры.

24.07.2024 15:30

Юссеф Эн-Несири, о котором Фенербахче сообщил в КАП о переговорах о трансфере, прибыл в Стамбул, чтобы завершить переход. Звездный нападающий приземлился в аэропорту Сабиха Гёкчен около 15:15, после прохождения медицинского осмотра он подпишет официальный контракт.

Фенербахче, Youssef En-Nesyri'nin transfer görüşmelerini KAP'a bildirdi ve transferini tamamlamak için İstanbul'a geldi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı-lacivertliler, Youssef En-Nesyri ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

İSTANBUL'A GELDİ

Youssef En-Nesyri, anlaşmanın ardından sağlık kontrollerinden geçmek ve Fenerbahçe'ye transferini tamamlamak için İstanbul'a geldi.

FENERBAHÇE'DEN NESYRI PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak teknik direktör Jose Mourinho üzerinden En-Nesyri'nin gol sevincine gönderme yaptı ve transferi duyurdu.

İşte o paylaşım;

Фенербахче'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi

ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısına gireceği sırada Youssef En-Nesyri'nin transferiyle ilgili, "Hayırlı olsun" dedi.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ OLACAK

Endülüs merkezli Estadio Deportivo'nun haberine göre; Fenerbahçe, En-Nesyri için Sevilla'ya 18 milyon euro bonservis ödeyecek. Ayrıca, 7 milyon euro da bonuslar olacak. Kulüplerin anlaşmasının ardından En-Nesyri, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Faslı oyuncu yıllık 4 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Böylelikle Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. sadece Türkiye'de değil, Avrupa ve dünya futbol basınında da geniş yer bulan bu imza Türk futbol tarihine de geçecek.

KARİYERİ

Son olarak 5 sezondur İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla forması giyen En-Nesyri, çıktığı 196 maçta 73 gole imza attı. 27 yaşındaki futbolcu geçen sezonu ise 20 golle tamamladı. En-Nesyri, İspanya'da Sevilla dışında Leganes ve Malaga formaları da giydi. Faslı forvetin milli formayla ise 60 maçta 17 golü bulunuyor.



 
Latest News

  • Удивительное зрелище в Мармарае! Граждане ожидают срочного решения.
  • Последнее время жители, часто пользующиеся Мармараем и метро, устали от нищих. Недавно было заснято видео, на котором женщина, просящая милостыню, говорит, что ее дом сгорел, а рядом с ней раненый ребенок. Жители требуют немедленного решения этой проблемы и призывают ответственных лиц к срочным действиям.
  • 16 minutes ago...




 
 
Top News