Haberler   
  English   
  Kurdî   
  Ru.Haberler.Com - Последние новости
ПОИСК В НОВОСТЯХ:
  Главная страница 27/07/2024 06:24 
News  > 

Кибератака на больницы поставила Великобританию в трудное положение! Был объявлен призыв о срочной сдаче крови.

Кибератака на больницы поставила Великобританию в трудное положение! Был объявлен призыв о срочной сдаче крови.

11.06.2024 11:40

4 июня кибератака на больницы в Великобритании поставила страну в трудное положение. Во многих больницах были нарушены услуги, и власти сделали срочный призыв к донорам всех групп крови, включая группу 0.

Національна служба охорони здоров'я Великобританії (NHS) закликала до невідкладного пожертвування крові для всіх груп крові, зокрема для групи 0, після кібератаки, яка сталася 4 червня і спричинила перебої в роботі багатьох лондонських лікарень.

"ПРІОРИТЕТ НАДАЄТЬСЯ НЕВІДКЛАДНИМ ВИПАДКАМ"

NHS повідомила, що внаслідок кібератаки, яка сталася 4 червня і вплинула на багато лікарень у Лондоні, "патологічні послуги в постраждалих районах, хоча й мають зменшену потужність, пріоритетно надаються невідкладним випадкам. На жаль, майже всі невідкладні аналізи крові в південно-східному Лондоні були відкладені, а також продовжують відкладатися деякі невідкладні операції та процедури, включаючи переливання крові", - зазначалося в повідомленні.

Кібератака на лікарні поставила Великобританію в складну ситуацію! Заклик до невідкладного пожертвування крові

ЗАКЛИК ДО ПОЖЕРТВУВАННЯ КРОВІ

Зазначалося, що кібератака вплинула на процедуру відповідності при пожертвуванні крові та на доступ до основних серверів з медичними записами. NHS зробила нове звернення вчора, пов'язане з кібератаками, і закликала до пожертвування крові, зокрема для групи 0.

"НАМ ПОТРІБНІ ДОНОРИ З ГРУПОЮ 0-"

У заяві зазначалося, що особливо потрібні донори з групою 0, і було сказано: "Ви живете в Лондоні і є донором групи 0? У нас зараз менше запасів крові групи 0, ніж зазвичай, і нам негайно потрібні негативні та позитивні донори групи 0 для здачі крові в Лондоні".



 
Latest News




  • Трамп, принимающий Нетаньяху у себя дома: Если я не стану президентом, начнется Третья мировая война.
  • Бывший президент США Дональд Трамп принял премьер-министра Израиля Биньямина Нетаньяху в своем штате Флорида. Президентский кандидат Трамп, сделавший с Нетаньяху дружеские фотографии на встрече, заявил, что он лучше предыдущих президентов США в отношении Израиля. Трамп, утверждающий, что если он не будет избран президентом, в Ближнем Востоке продолжатся большие войны, сказал: "Мы находимся в месте, где мы ближе всего к Третьей мировой войне с момента Второй мировой войны. Вы никогда не были так близко, потому что нашей страной управляют некомпетентные люди".
  • -13 minutes ago...

 
 
Top News