Haberler   
  English   
  Kurdî   
  Ru.Haberler.Com - Последние новости
ПОИСК В НОВОСТЯХ:
  Главная страница 03/10/2024 18:33 
News  > 

TOGG'ün yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. На новом модели TOGG она не смогла сдержать слезы.

TOGG'ün yeni modelini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. 

На новом модели TOGG она не смогла сдержать слезы.

03.10.2024 15:01

Фестиваль TEKNOFEST, организованный Фондом Турецкой технологической команды и Министерством промышленности и технологий, прошел в аэропорту Адана с участием 128 учреждений. На мероприятии, где были представлены различные технологические новшества, также был представлен первый седан T10F от Togg, который ожидается на рынке в следующем году.

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın öncülüğünde 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda gerçekleştiriliyor. Pek çok yeni teknolojinin tanıtıldığı etkinlik kapsamında, gelecek yıl piyasaya sunulması beklenen TOGG'un ilk sedan modeli T10F de görücüye çıktı.

600 КМ ДИСТАНЦИЯ

Biraz daha spor ancak aynı zamanda bir sedan araçtan beklentileri de karşılayacak şekilde dizayn edilen T10F, piyasadaki mevcut SUV modelden 80 kilometre daha fazla yani 600 kilometre menzile sahip olacak. Araç, etkinlik alanında ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başta öğrenciler olmak üzere festival alanına gelenler T10F'yi benzerlerinden ayıran yönlerine odaklandı.

"КАКОЙ ИЗ НИХ Я ДОЛЖЕН СМОТРЕТЬ?"

TEKNOFEST alanının ziyaretçilerinden 12 yaşındaki Mert Demirtaş, "TOGG'un T10F modeli gördüğüm en iyi araçlardan biri. Buraya sadece TOGG'u görmeye gelmedim ama onu görmek bile bana yetti. Burada bir sürü şey var ama ben hangisine bakacağımı bilmiyorum çünkü hepsi çok güzel. Çalışanlara, çocuklara buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olmuş, hem Türkiye'miz hem Adana'mız için. Farklı şehirlerden de öğrenciler geliyor, bizim gibi çocuklar bilgileniyor. Herkesin emeğine sağlık" ifadelerini kullandı.

TOGG'un новый модель увидев, не смог сдержать слезы

НЕ СМОГ СДЕРЖАТЬ СЛЕЗЫ

Öte yandan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören TOGG T10F modelinin 2025 yılı içerisinde önce Türkiye'de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni modeli anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

TOGG'un новый модель увидев, не смог сдержать слезы

"МЫ БЫЛИ В ОЧЕРЕДИ ЗА АВТОМОБИЛЯМИ"

Eskiden araba alabilmek için sıra beklediklerini belirten Zeynel Abidin Topal, "Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım. Ben memnunum. Kullanan herkes de çok memnun. Türk malı olduğu için tercih ettim. Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Biz araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan geldi araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun" dedi.

ДАТА ПРЕДЗАКАЗА

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş da 27 Aralık 2019'da ön gösterimi yapılan T10F'i CES 2024'te de kullanıcıların beğenisine sunduklarını hatırlatarak, "Günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden olan beklentileri de karşılayan bir 'fastback' olarak tasarladığımız T10F'nin 2025'in ilk çeyreğinde tanıtımını gerçekleştirmeyi ve ön siparişlerini toplamayı hedefliyoruz. Nisandan itibaren yeni akıllı cihazımızı Türkiye'den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız" açıklamasında bulunmuştu.





 
Latest News
  • Мировая знаменитость возвращается в Барселону.
  • В следующем сезоне, начавшие работу по трансферам, «Барселона» поставила на первое место в своем списке приоритетных трансферов звезду «Манчестер Сити» Эрлинга Холанда. Испанский гигант также определил альтернативу норвежскому нападающему: если ему не удастся подписать Холанда, он вернется к обсуждению своего бывшего игрока Неймара.
  • 6 minutes ago...

  • Вот что он использовал, когда не нашел скальпель во время операции.
  • В Великобритании хирург, утверждая, что не смог найти стерильный скальпель, открыл грудную клетку пациента, перенесшего сердечный приступ, швейцарским ножом, что вызвало общественное возмущение по всей стране. Также активно обсуждались обвинения в том, что три пациента этого же хирурга скончались вскоре после операции.
  • 15 minutes ago...




 
 
Top News